Monday, May 11, 2009

Bilderberg


Salut. Astazi povestim despre Bilderberg.. un grup de oameni destul de bogati incat sa se intalneasca prin Grecia (asa am auzit mai nou) si prin cine stie ce hotele, urmariti de jurnalisti perseverenti. Ei si-or facut un site, www.bilderberg.ro, unde or pus poze cu ei. La sectiunea "despre noi" acestia pun la dispozitia cititorilor o descriere ampla de unde reiese dorinta acestora de a atrage noi membri:
"Clubul Bilderberg este o invitaţie-neoficiala anuala , o conferinţă de aproximativ 130 de invitati , dintre care majoritatea sunt persoane de influenţă în ceea ce priveşte domeniul politic , afaceri si bancar.

Prima conferinta Bilderberg a avut loc la Hotel de Bilderberg , langa Arnhem, în Olanda , de la 29 mai la 31 mai 1954 ."

Sectiunea "Galerie foto" ne ofera mai multe poze cu familiile distinsilor domni, realizarile acestora, precum si o colectie impresionanta de poze cu ochi. Categoria "diverse" ne incanta cu 4 poze mici posibil a unor carti, dar... adevarul este ca nu stiu.

Incheiem vizita site-ului celor de la Bilderberg cu sectiunea "Contact" unde avem informatii despre cum putem sa ii contactam pe membrii, incepand cu o adresa de email office@bilderberg.ro , un numar de telefon + 40.721.446.122, posibil orange si nu in ultimul rand, un id de mess pentru cei care dau apeluri (ca si mine de altfel) sau doar au chef de a sta la povesti : angelocezar_il@yahoo.com.

Va multumesc. Sper ca am reusit sa va arat cate putin despre impresionanta lume a celor de la Bilderberg si v-am trezit interesul pentru notoriul grup.

Pa..