Wednesday, June 3, 2009

Letia. Se pica sau ba?

Buna din nou. Azi este o zi aproape buna, fiindca am terminat cu un examen cunoscut studentilor din poli sau UT cluj, si anume, cel de Sisteme Inteligente. Acest curs este partea a doua din aceasta prezentare a domeniului de inteligenta artificiala de care beneficiem noi ca studenti la Calculatoare (partea intai este IIA - Introducere in Inteligenta Artificiala. Pentru cei interesati de pe-acum, adica cam genii.. aici pot fi gasite prezentari si mai multe informatii despre carte). Astazi vom.. dar de fapt voi.. discuta despre mult dezbatutul zvon ca:
"..daca pici la Letia, nu mai treci examenul prea curand.." (citatul este parafrazat dar isi pastreaza calitatile informative). Dupa cum v-ati dat seama sau stiti deja, Ioan Alfred Letia este domnul profesor care preda aceasta materie. Eu, am tot auzit din nenumarate surse (aceasta fiind pentru ca, evident, nu le-am numarat, in orice caz mai mult de 2) ca daca pici la examen nu stiu de ce profu' nu te mai trece, nu stiu.. Ne-am confruntat cu aceasta problema si in primul semestru, dar am uitat indata ce am trecut de examen (nota nu este relevanta). Acum in toiul sesiunii (adica inceputul:P), teama revine.. Se pica sau nu .. ? Din pacate nu am reusit sa confirmam aceste zvonuri prin exemple concrete.. dar ..pai cam atat ..ca daca eu trec cel putin, aceasta problema va fi data uitarii pana cand un alt student din anul 3 ne va intreba pe noi iar noi vom fi nevoiti sa raspundem cu aceleasi informatii pe care le avem si acum..
In orice caz, cel mai probabil ca nu vom stii niciodata sau mai bine zis, eu nu voi stii niciodata, da' in caz ca stiti voi sa lasati un comentariu sau ceva ca nu strica sa stiu si eu:)
Alte completari: materia este interesanta si minunata (chiar si pentru cei nepasionati:) , dar nu recomand lectura ei in cele 3-4 zile alocate examenului din sesiune.
Mda.. cam atat.. deci ma intorc la .. nu stiu ce o sa fac dar gasesc eu ceva.
Serbus
PS - "May your swords stay sharp." :)) (Christopher Paolini)